W'land - Ted M. Vorst Architect Tel: 085 - 7325584
Contact

Omgevingsvergunning Amsterdam

Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning in Amsterdam gaat u naar een architect. Of het nu gaat om het verbouwen van een monumentale wonig, of de nieuwbouw van een ultramodern kantoorpand op een nieuw bedrijventerrein.

U heeft een idee bij uw bouwplan en de architect zorgt ervoor dat uw ideeen zo goed mogelijk worden vertaald naar een omgevingsvergunning.

Spaar tijd en geld uit!
W'land verzorgt voor u de aanvraag voor een omgevingsvergunning in Amsterdam.

Door een ervaren adviseur in te schakelen zullen uw wensen niet alleen beter op papier komen, maar weet u zeker dat uw investeringen ook goed besteed worden. Daarmee is de eerste winst geboekt, maar omdat W’land de  hele vergunningsprocedure snel kan opstarten zal ook de prijs aantrekkelijk zijn. Dat een en ander snel kan, spreekt voor zich. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat W’land weet wat er bij u speelt en dat ze weet waar we daarvoor moeten zijn.

De juiste plek
Bent u op zoek naar een architect die u helpt met de omgevingsvergunning? Dan nodigen wij u van harte uit eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan met 085 - 7325584  of stuur een e-mail naar post@w-land.nl.