W'land - Ted M. Vorst Architect Tel: 085 - 7325584
Contact

Omgevingsvergunning wijziging bestemmingsplan

Heeft u hulp nodig bij een omgevingsvergunning voor het bouwen of voor wijziging van het bestemmingsplan? W'land weet wat er speelt en spreekt de taal van de gemeente. Zij houdt de vinger aan de pols als het gaat om de inpassing van uw wensen in de aanvraag en het nieuwe bestemmingsplan. Achteraf is het moeilijk om die nog te wijzigen. W’land bekijkt samen met u waar de mogelijkheden liggen binnen het beleid van de gemeente en zal met voorstellen komen voor oplossingen die zo dicht mogelijk liggen bij uw bouwwensen.

Vergunningen
Tegenwoordig regelen we het bouwen en de bestemmingswijziging met het aanvragen van een omgevingsvergunning. Deze omvat alle nodige (deel)vergunningen die u nodig heeft om te mogen bouwen. W’land kan u daarin adviseren, of de gehele procedure uit handen nemen, waardoor u veel tijd en kopzorgen bespaart. Uiteindelijk bouwen we om er plezier aan te beleven!

Vrijblijvend contact
Als u eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen, misschien al een deskundige inschatting wilt hebben van de haalbaarheid, maak dan een afspraak via  085 - 7325584  of stuur een e-mail naar post@w-land.nl.