W'land - Ted M. Vorst Architect Tel: 085 - 7325584
Contact

Verbouwing Amsterdam

Verbouwing in Amsterdam? Vraag het de architect! ”Gebrek aan ruimte”, is verreweg de meest gehoorde reden om tot uitbreiding van een gebouw over te gaan. Wat W’land vaak ziet is dat er in de loop van de jaren veelal ook ruimte in het bestaande gebouw verloren is gegaan, door ondoordachte verbouwingen of veranderd gebruik. W’land is sterk in het uitwerken van uw verbouwingswens in een praktisch plan. Naast een goed werkende oplossing zijn de plannen ruimtelijk ook spannend. Hoever u wilt gaan bepaalt u helemaal zelf, van simpele renovatie tot gedetailleerde materialisering.

Maximale ruimtelijke ervaring
W'land zoekt naar het maximale in elk bouwplan, of dat nu een simpele rijwoning is, een monumentaal bedrijfspand of een verbouwing in Amsterdam. Een maximale ruimtelijke ervaring gaat hierin gepaard met optimaal ruimtegebruik.

Een plan moet passen als een handschoen. Luisteren, interpreteren en overleggen zijn daarmee verreweg de belangrijkste onderdelen in een bouwproces. U bent uiteindelijk de opdrachtgever en beslisser.

Vrijblijvend gesprek
Wilt u advies bij uw verbouwing of een orienterend gesprek, wilt u een omgevingsvergunning aanvragen voor de verbouwin? , stuur dan een e-mail naar post@w-land.nl, of bel met 085 – 7325584